Kinderopvang ienie mienie
 

Waar vind u kinderopvang ienie mienie?

Kinderopvang ienie mienie is gevestigd in een vrijstaande woning in Didam. We bevinden ons vlakbij diverse speeltuintjes. 

We beschikken over geschikt vervoer om kinderen veilig te kunnen verplaatsen. Daarnaast hebben we voor uitstapjes veiligheidshesjes.

We hebben vanaf 2021 een nieuwe ruimte. Voor het huis kom je via de voordeur in de opvangruimte. In het voorste gedeelte van het huis bevind zich de ruimte voor kinderopvang ienie mienie. Deze is geheel kindvriendelijk en veilig ingericht om lekker te spelen en te ontwikkelen.

Deze ruimte is ruim genoeg voor de kinderen die bij ons komen spelen. Hier zijn we niet constant, want we gaan ook zoveel mogelijk naar buiten en op pad. ( mits de groep dit toelaat)

Er is van alles te vinden en te ontdekken. We hebben een speelhoekje met keukentje en poppenbedje, een kastje met autoweg en bouwmaterialen om lekker te kunnen spelen met de auto's, de treinen, de duplo of om puzzels uit de kast te halen. Daarnaast hebben we een lekker hoekje voor de allerkleinsten. We hebben divers aanbod van binnen speelgoed die we regelmatig kunnen verwisselen. Ook staat er in de ruimte een tafel met stoeltjes op kinderhoogte waar ze aan kunnen spelen, eten en knutselen. Ook hebben we kinderstoelen op deze hoogte, zodat ook de kleintjes er gezellig bij kunnen zitten. 

In de ruimte hebben we zelfs een hele mooie verschoontafel staan. En hebben we leuke wandborden aan de muur en een babyspiegel. 

Ook de slaapkamer bevind zich op de begane grond. Elk kindje slaapt in een goedgekeurd en veilig bedje. Elk kind heeft daarnaast ook zijn/haar eigen beddengoed. Er liggen maximaal 4 kinderen bij elkaar op de slaapkamer. Ze kunnen elkaar niet zien.

De slaapkamer is mooi ingericht met duobedden, een grote kast met al ons knutsel en thema materiaal, de kapstok en is er ruimte voor de schoentjes en tassen.

In de tuin hebben we een apart gedeelte afgezet voor kinderopvang ienie mienie. 
De gesloten tuin is naast het huis en hier kunnen de kinderen veilig in spelen.
Onze tuin is voorzien van groen,veel bewegingsmogelijkheden,en veel speelmogelijkheden.

We hebben een grote trampoline, een wilgentunnel, een glijbaan op een mooie grasbult,een waterpomp en veel speelgoed zoals fietsjes, een bal, zandbak, buitenkeukentje en een picknicktafel.. 

Naast alle speelmogelijkheden hebben we een klein moestuintje en een klein dierenverblijfje met 1 konijn en meerdere vogeltjes.