Kinderopvang ienie mienie
 

Waar vind u kinderopvang ienie mienie?

Kinderopvang ienie mienie is gevestigd in een woning in duiven. We bevinden ons op een gezellig hofje, en de poort is grenzend aan de speeltuin. Op beide plekken wordt dan ook regelmatig gespeeld. We zitten op een kleine loopafstand van het centrum. Hier gaan we dan ook wel eens naar toe voor een kleine boodschap of wandeling.

We beschikken over geschikt vervoer om kinderen veilig te kunnen verplaatsen. Daarnaast hebben we voor uitstapjes veiligheidshesjes.

In de woonkamer kan er heerlijk worden gespeeld op lekkere zachte speelmatten, hebben we divers aanbod van binnen speelgoed en knutselen we regelmatig. Er is een wipstoel, kinderstoelen, en box aanwezig. In de gesloten achtertuin kan veilig gespeeld worden. Ook hebben we buiten voldoende fietsjes, ballen, een afgesloten zandbak en een buitenkeukentje. Daarnaast kunnen de kinderen ook heerlijk zitten aan de picknicktafel.4Schaduw kunnen we creëeren door het zonnescherm uit te draaien.

Boven hebben we 2 slaapkamers ter beschikking. Elk kind slaapt in een goedgekeurd en veilig bedje. De kinderen slapen sinds kort in een duobed. Op deze slaapkamer is plek voor 3 kinderen. De kinderen slapen samen in 1 ruimte, maar kunnen elkaar niet zien. Op de andere kamer is ruimte voor 2 kinderen. Hier liggen ook eventueel de kinderen die niet samen kunnen slapen met andere kinderen.  

We waarborgen zoveel mogelijk de rust.

Elk kind heeft daarnaast ook zijn/haar eigen beddengoed.