Kinderopvang ienie mienie

RECENSIES

Hier kun je een leuk berichtje plaatsen over kinderopvang ienie mienie. Of een leuke recensie lezen.

Reactieformulier

Wat een top gastouder!
Onze dochter ging altijd met veel plezier spelen. Met z’n alle op pad met de bakfiets en iedere keer weer een nieuw avontuur. Brenda verzint veel leuke uitstapjes, spelletjes en knutsels maar ook in haar tuin kunnen de kinderen zich lekker uitleven!

Reageer

Sharon02-11-2023 22:15

Ze is geweldig voor de kids, bedenkt zoveel leuke dingen en geweldige uitjes 👌🏻 ze maakt er altijd een feestje van en is altijd enorm druk met de kindjes ❤️ dit alles doet ze met zoveel liefde.

Reageer

Michelle23-10-2022 11:21

Vandaag de dag van de gastouder! Een mooi moment om een recensie te schrijven voor de leukste, liefste en beste gastouder van Didam en omstreken. Toen ik op facebook voorbij zag komen dat Brenda in Didam ging starten was ik er als de kippen bij! Wij waren toe aan de kleinschalige en huiselijke opvang, na de ervaring met een kinderdagverblijf. En wat heeft ze het nu goed voor elkaar in hun nieuwe huisje, de opvang gedeelte gescheiden van het woon en keuken gedeelte. Super mooie bedjes in het slaap kamertje. En dan nog niet gesproken over de nieuw aangelegde tuin! Alles tip top in orde, schoon en opgeruimd. Onze dochter ging om de week naar ienie mienie, ik ben nog steeds dankbaar dat dit mogelijk was. Ik vond het erg fijn om tijdens mijn werkdag via instsgram ienie mienie te kunnen volgen, zo wist ik dat ik ze met een gerust hart achter kon laten. Ze heeft ontzettend veel geleerd van Brenda en de andere kids en wat werd ze snel groot. Ze genoot van de vele ritjes met de bakfiets en de verschillende themas. Brenda bedankt voor de fijne tijd!

Reageer

Mama van Sis15-09-2022 22:12

Leuke, gezellig, professionele kleinschalige gastouderopvang. Brenda heeft de tijd voor kinderen, maar ook nog voor enorm veel leuke activiteiten. Er wordt veel gespeeld in de natuur, geknutseld, gezongen en lekker gegeten.

Reageer

Marinte01-07-2022 19:11

Ik kijk altijd even naar de foto’s van mijn kleindochter.
Je doet het altijd zo leuk met die kleintjes.
Elke dag is een feestje 🎉

Reageer

Gerda25-03-2022 13:27

Wat zijn we blij dat onze zoon een plekje heeft bij Brenda! Als baby zijn is hij begonnen bij een kinderdagopvang, maar daar kon hij niet goed wennen. Vanaf 14 maanden zit hij bij Brenda en het ging al gelijk een stuk beter. Na een paar keer wennen vindt hij het helemaal leuk bij haar. Brenda geeft hem de rust en ruimte om zelf los te komen en zichzelf te kunnen zijn en ontdekken. Ik laat hem ook zonder zorgen achter en weet dat hij een leuke dag heeft bij onze lieve gastouder.

Ze doet veel leuke activiteiten (zoals ritjes naar de molen, de trein of de bakker), speelt (zodra het kan) lekker buiten met de kindjes en ze heeft elke maand wel weer een ander thema centraal staan.

Helaas moeten we over een paar maandjes afscheid nemen van deze fijne opvangplek en dit doen we met pijn in ons hart. Dus als je nog op zoek bent naar een goed plekje? Niet twijfelen, maar direct doen!!

Reageer

Dominique22-02-2022 10:59

Brenda is een super professionele gastouder.
Onze dochter gaat er graag heen.
Elke week is weer een feestje, en leert ze weer heel veel leuke en nieuwe dingen.
De activiteiten zijn ook altijd heel erg leuk!!
Ik breng haar altijd met een gerust hart naar Brenda toe.

Je bent een topper liefs van ons.

Reageer

Cleo14-03-2021 21:49

Brenda doet super veel activiteiten waarbij vooral mijn dochter heel veel leert. mijn zoontje is pas 5 maanden, maar ook hier doet ze activiteiten mee. Ze hebben het erg naar hun zin.

Reageer

Suzanne17-07-2020 12:58

Ze is een topper. Lief voor de kinderen, goede leertechnieken. Veel variatie in thema’s. Mijn zoontje heeft het goed naar zijn zin.

Reageer

Cindy11-02-2020 12:23

Brenda is een lieve gastouder, die veel leuke activiteiten met de kinderen doet.
Ons kind gaat er graag naar toe en leert er ook veel.

Reageer

Tara17-09-2019 15:41

1   |   2      »      
Reactieformulier

Reactieformulier