Kinderopvang ienie mienie
 

Inschrijven?

U wilt uw kind(eren) graag inschrijven. Hoe gaat het in zijn werk?

Op de pagina Documenten en links vind u alle benodigde formulieren die belangrijk zijn om door te kijken. Ook vind u daar een inschrijfformulier die u kunt uitprinten en in kunt vullen.

Wilt u liever direct inschrijven? Dit kan onderaan deze pagina. 

Op een later moment hebben we dan nog overige gegevens nodig om de inschrijving compleet te maken. 

U kunt altijd een kijkje komen nemen op afspraak.

We starten altijd met een kennismakingsgesprek met eventueel uw kind(eren). Zo kunt u een idee krijgen van kinderopvang ienie mienie. Lijkt het u wat? Dan plannen we een intake gesprek.

Intake:

Tijdens dit uitgebreide intakegesprek, bespreken wij samen alles wat belangrijk is. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

 • Contracten
 • Voeding
 • Medicijnen
 • Allergieën
 • Slapen
 • Vakanties

Verder bespreken we tijdens dit gesprek de dagen en tijden waarvoor u opvang zoekt.

 

Contracten tekenen.

U kunt middels het contract van ienie mienie een kindplaats reserveren.

Een inschrijving middels het contract van kinderopvang ienie mienie is geen garantie op plaatsing. Bij aanvragen voor directe plaatsing of op kort termijn bent u direct op de hoogte of er plek is en blijft de plek gereserveerd voor uw kind(eren).

Bij inschrijving waarbij de startdatum langer duurt dan 5 maanden hoort u 2 maanden voor de startdatum of de plekken gegarandeerd zijn voor uw kind(eren). Inschrijvingen voor vaste plekken gaan voor flexibele aanvragen.

 

De eerste opvangdag

De eerste dag dat uw kindje bij mij komt, kan erg spannend zijn. Niet alleen voor uw kind, maar ook voor u als ouder! U bent daarom van harte welkom om een uurtje mee te kijken of om tussendoor te bellen.

Meenemen:

Elke dag geeft u uw kindje een rugzakje mee met daarin de volgende spulletjes:

 • Het communicatieschriftje voor kinderen tot 2 jaar
 • Flesvoeding en een fles
 • Voldoende luiers en eventueel billenzalf
 • Schone reserve kleren
 • Slaapspullen zoals slaapzak,knuffel,speen

 

Contact tijdens de opvang

Als u uw kind aan het eind van de dag op komt halen, bespreken we altijd even kort hoe het ging en wat we gedaan hebben. Voor kinderen tot 2 jaar gebruik ik een schriftje. Dat schrift ontvangt u van mij. In dit schrift schrijf ik dagelijks belangrijke dingen op (bijvoorbeeld wat uw kindje heeft gegeten en gedronken) en natuurlijk geef ik een korte samenvatting van de dag. Mocht u vragen of opmerkingen hebben die niet dringend zijn, dan kunt u deze ook in het schriftje schrijven en ik zal daar dan de volgende dag direct op reageren. Handig en leuk om te bewaren voor later.

 

Online inschrijfformulier

Gegevens vraagouder 1

Gegevens vraagouder 2

Gegevens kind 1

Gegevens kind 2

Dagen & tijden