Kinderopvang ienie mienie
 
sbb.png

Zoek jij een stageplek?

Stage in de kinderopvang iets voor jou? Lijkt het je leuk om stage te lopen in een kleinschalig kinderdagverblijf? Dan ben je van harte welkom.

Graag ontvang ik een sollicitatiebrief, met hierin je motivatie, wat je wilt leren en wat je zelf te bieden hebt, met je cv per mail. info@ienie-mienie.nl


WERKZAAMHEDEN

Je helpt mee met licht huishoudelijke activiteiten waaronder; stofzuigen, dweilen, eten voorbereiden, bedjes verschonen etc.

Je voert voorbereidende werkzaamheden uit; knutselmateriaal klaarzetten, fruit snijden, tafel dekken, bedjes klaarmaken. Verder help je mee bij het begeleiden van activiteiten, zowel binnen als buiten. Knutselen, voorlezen, spelletjes doen.


VERWACHTINGEN

De verwachtingen die ik heb van jou als stagiaire, is dat je in de eerste plaats gemotiveerd bent en dat je het leuk vind om met kinderen te werken. Je hebt een leergerichte houding en staat open voor feedback. Werken aan je persoonlijke leerdoelen en opleiding vind ik belangrijk.

Ik vind het belangrijk je daarin goed te begeleiden en je te stimuleren in je ontwikkeling, zodat je aan het eind van je stage met recht kunt zeggen dat je je diploma waard bent.


GOED OM TE WETEN

De tijden dat je stage loopt, zijn in overleg. Het is wettelijk verplicht, voor aanvang van je stage, geregistreerd te zijn in het PRK. De VOG daarvoor kun je aanvragen bij de gemeente. De kosten hiervan komen voor je eigen rekening. Ook de kosten voor koppeling in het PRK zijn voor eigen rekening.